Acties

Veel geld nodig

 

Om de bouw van het Olifant Ziekenhuis te kunnen realiseren was er o.a. het Olifant Evenement georganiseerd. De opbrengst tot nu toe is rond de € 40.000. Met dit bedrag kan de bouw van het ziekenhuis begonnen worden. Maar we zijn er nog lang niet... Er is nog veel geld nodig voor de inrichting en apparatuur.


Om dit bedrag bij elkaar te krijgen zal er door heel veel mensen deel genomen moeten worden aan de landelijke inzamelactie. Er zijn veel verschillende mogelijk heden om een bijdrage te leveren aan de inrichting van het Olifant Ziekenhuis.


Acties kunnen op verschillende manieren georganiseerd worden. Daarbij kun je denken aan spon- sorloop, sponsorfietsen, karwei- tjes doen, lege flessen verzame- len en inleveren. Maar ook voor de minder actieve mensen is er genoeg te bedenken waar zij geld mee kunnen binnenhalen. Het organiseren van een snuffelmarkt, boekenmarkt, koekjes bakken en verkopen, sieraden maken en verkopen, feestje organiseren enz.

Uiteraard kan er ook altijd een donatie voor de inrichting van het ziekenhuis gedaan worden. Dit kan op IBAN rekeningnummer NL80 INGB 0000 119442.